søndag den 9. januar 2011

1. step

Det første man skal gøre er at undersøge hvilken slags extensions man vil have lavet.
Der findes en masse metoder til at få ekstra hår, men det er langt fra dem alle der er sundt for ens naturlige hår.

På syning : Her bliver dit eget hår flettet i fletninger og derefter bliver baner af hår syet på. Denne metode brugte jeg selv i mange år, men fordi jeg aldrig holdt pause i mellem begyndte mit hår at knække og blive tyndt. Jeg vil ikke anbefale denne metode hvis man som jeg ikke kan holde ud at have pauser mellem på syningerne.

Lim : Det siger lidt sig selv hvad der sker ved denne metode. Det falske hår bliver simpelthen limet på dit eget hår. Jeg har aldrig selv prøvet denne metode, da jeg har hørt frygtelige historier om når man engang skal have det af igen. håret bliver også filtret oppe ved kanten (som er der hvor limen sidder) og håret bliver utrolig rodet (barbie agtigt).

Hot Fusion : Her bliver ens hårtotter smeltet sammen med små totter af det falske hår med et varmjern.
Denne metode er god til folk som har tyndt hår, da totterne er nemmere at skjule end banerne der bliver brugt i de to ovenstående metoder.


Cold Fusion : Her klemmes dit eget hår sammen med det falske hår i microringe. Fordelen her er den samme som ved hot fusion, nemlig at det er nemmere at dække hvis man har tyndt år. Når det er sagt er de to fusion metoder også de langt dyreste.

Clip on : Her køber du hår i baner. På banerne er der syet små clips fast og dem sætter du fast i dit eget hår helt inde ved hårrødderne. Denne metode er i følge mig den bedste. Der er mange flere fordele ved denne metode end der er ved de andre til sammen.
1. Det er billigere.
2. Det er sundere. (fordi man kan tage det af om natten når man skal sove, og derved ikke slider sit hår unødvendigt)
3. Det tager kortere tid og du kan gøre det derhjemme.

Jeg selv er skiftet fra påsynings metoden til Clip on for omkring et år siden og ikke bare er mit hår blevet stærkere og sundere, men jeg har også sparet hen god del penge. Hvordan jeg har sparet de penge fortæller jeg næste gang.

XoXo
Sophie J.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar